Welkom viruskenners!

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
 • Author
  Posts
 • cleorogier
  Participant
  Post count: 7

  Hallo enthousiaste viruskenners,

  De komende maanden ben ik jullie coach voor dit onderwerp! Ik ben Cleo, 27 jaar oud en ik heb geneeskunde gestudeerd aan de Erasmus universiteit in Rotterdam. Naast mijn master geneeskunde heb ik de research master Infection & Immunity gevolgd. Deze master was specifiek gericht op ziekteverwekkers en ons afweersysteem. Momenteel ben ik werkzaam als arts-onderzoeker aan het Erasmus MC voor mijn promotietraject.

  Ik kijk uit naar jullie vragen!

  Groeten,
  Cleo

  Henk Bezemer
  Participant
  Post count: 1

  Beste Cleo
  Wij zijn Boaz en Sam, Northgo College, en willen weten of er al ideeeën bestaan voor nieuwe medicijnen tegen het Noro virus?
  Bedankt!

  cleorogier
  Participant
  Post count: 7

  Hoi Boaz en Sam,

  Wat leuk dat jullie een bericht sturen! Ik zal jullie een stukje op weg helpen. Hieronder heb ik een tweetal sites met veel informatie over het noro virus. Ik hoop dat ik met deze informatie al een beetje antwoord geef op jullie vraag. Jullie kunnen de algemene informatie lezen (o.a. besmetting en preventie) en het kopje vragen en antwoorden kan soms ook nog helpen (link 1). Link 2 geeft wat uitgebreidere informatie daar staat per onderdeel informatie, ook over jullie vraag.

  1). https://www.rivm.nl/norovirus
  2). https://lci.rivm.nl/richtlijnen/norovirus

  Als jullie vragen hebben over de informatie of er toch niet uitkomen, laat het maar weten dan help ik jullie verder!

  Succes!!

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.